Ort
Stockholm
Startdatum
22 Sep 2024
Tid
10:00-11:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
56852
Pris
1 525 kr

Om arrangemanget

Upptäck kraften i medveten närvaro för att hantera stress effektivt. Vår kurs erbjuder en vetenskapligt grundad och praktisk introduktion till medveten närvaro, som hjälper dig att hitta balans och återhämtning i din vardag.

Upplägg 

Genom en kombination av engagerande föreläsningar och praktiska övningar kommer du att lära dig att förstå och hantera stress på ett nytt sätt. Kursen består av fem tillfällen, var och en på två lektionstimmar (45 minuter per lektionstimme). Vi dyker djupt in i både praktiska tekniker och den vetenskapliga grunden bakom stress och medveten närvaro. Du kommer att få verktyg för att identifiera dina egna stressutlösare och skapa personliga strategier för att återfå balans. 

Aktuella datum

Vi träffas online på söndagar klockan 10:00-11:30 med start den 22 september. Därefter ses vi den 29 spetember, den 6 oktober, den 13 oktober och den 20 oktober.

Förkunskaper 

Inga förkunskaper krävs. Den här kursen är perfekt för alla som vill lära sig mer om stresshantering och medveten närvaro på ett jordnära och evidensbaserat sätt. 

Kursledare 

Anya Lundblad är en erfaren förskollärare och rektor, utbildad samtalsterapeut och mindfulnessinstruktör med specialisering inom stresshantering. Hennes mångsidiga bakgrund och djupa engagemang gör att hon kan erbjuda en kurs fylld med empati, förståelse och närvaro, som verkligen gör skillnad. 

 Kursmaterial 

Allt kursmaterial ingår i deltagaravgiften. Du får tillgång till nödvändig litteratur och övningsmaterial som hjälper dig att fördjupa dina kunskaper och tillämpa dem i din vardag. 

Bra att veta 

Kursstart och datum kan komma att ändras. Du får en kallelse innan kursstart med den senaste informationen. Länk till kurstillfället mailas ut av kursledaren innan start.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 525 kr

Summa: 1 525 kr

Utforska ämnesområde