Ort
Malmö
Startdatum
13 Nov 2022
Tid
14:30-16:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
60448
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Studiecirkel för dig som är ung och älskar att skapa.

Välkommen till Studio fris ungdomsgrupp som träffas varannan söndag för att måla, skulptera och skapa. Ledare Federico guidar, inspirerar och lär ut spännande tekniker. Till våren planerar vi en utställning av gruppens verk.  

Studio Fri kommer vara öppen på lov och helger för studiecirklar och workshops.
Här Kan du se hela höstens program.

Pris: Gratis, anmälan krävs
Ålder:
Från 13 år
Plats: Återbruket Mobilia
Omfattning: varannan söndag 14:30 - 16:00

Om studio fri
Studio fri riktar sig till barn och unga som har en funktionsnedsättning, trivs bra i mindre grupper och kan behöva extra stöd. Projektet drivs av Medborgarskolan i samarbete med Återbruket Mobilia och Föreningen funkisfamiljer. 

Tillgänglighet
Lokalen är tillgänglig med rullstol. Hiss och ramp finns till studion på nedre plan. 
I studion finns höj- och sänkbara bord.   
 
Behövs det något speciellt för du ska kunna delta? Skicka till oss förslag på aktiviteter, redskap eller andra anpassningar som gör det lättare för dig att vara med:  malin.johansson@medborgarskolan.se


Om ledaren
Mitt namn är Federico och jag kommer att vara ledare för Studio Fri. Jag är konstnär och bildlärare. 
Om jag skulle stå inför en situation där jag fick bara använda ett enda ord för att förklara mitt yrkesval och arbetslivserfarenhet, utan minsta tvekan skulle jag svara PASSION. För det är precis detta passionen som har varit drivkraften i allt jag gjort, vare sig det är att undervisa eller att skapa den egna konsten. 

Kreativitet är något som alla människor har och kan utveckla, därför älskar jag att lära ut detta. Jag älskar att se mina elever utvecklas och njuta av att skapa. Av denna anledning har jag antagit utmaningen och ser fram emot en härlig tid tillsammans med mycket skapande och glädje. 
  
#studiofri

Ort

Återbruket Mobilia

Per Albin Hanssons väg 28E, Malmö

Visa på karta

Utforska ämnesområde