Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Surfplatta/smartphone, fortsättningskurs

Ort
Sävsjö
Startdatum
26 Sep 2018
Tid
16:30-18:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
4 st
Arrangemangsnummer
85245
Pris
725 kr

Om arrangemanget

Har du gått nybörjarkursen i surfplatta/smartphone eller har lite erfarenhet av att använda en men vill lära dig mer. Då är denna kurs något för dig. Du repeterar grunderna och fördjupa dig i hur du effektivt kan jobba med din smartphone i såväl privatlivet som i yrkeslivet. Kursen gäller för både android och iPad.

Innehåll
Läsplattor och smarta telefoner har på kort tid invaderat marknaden i olika varianter. Somliga säger att läsplattorna snart kommer att ersätta den bärbara datorn. Sant är att den är snabb, med ett klick är du igång. Med en läsplatta eller smartphone kan du vara online nästan överallt och med den inbyggda kameran kan du fotografera och lägga ut bilder på en gång.
I denna kurs lär du dig bland annat mer om mejlen och hur man bifogar dokument, appar, molntjänster, säkerhetskopior, bildredigeringsprogram mm.

Upplägg
Denna kurs vänder sig till dig som har en läsplatta/smartphone och vill lära sig utnyttja alla dess möjligheter. Kursen omfattar 4 tillfällen, där varje tillfälle är 3x45 min.

Förkunskaper
Du har gått nybörjarkurs eller har viss vana av surfplatta/smartphone och vill lära dig mer.

Kursledare:
Matilda Ekztröm, egen företagare som gör hemsidor och har kursverksamhet inom it-området.

Kursmaterial
Tag med din surfplatta/mobiltelefon. Vi har någon för utlåning om det behövs men tanken är att du ska bli van med din egen.


Bra att veta
Kursen går bara igång om det är tillräckligt med deltagare. Invänta därför alltid kallelse före kursstart.
Har du gått nybörjarkursen i smartphone eller har lite erfarenhet av att använda en Smartphone och vill lära dig mera om hur du kan använda din Smartphone. Då är denna kurs något för dig. Du får lära dig grunderna och fördjupa dig i hur du effektivt kan jobba med din Smartphone i såväl privatlivet som i yrkeslivet.

Pris

Deltagaravgift: 725 kr

Summa: 725 kr