Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Skrivteknik Svenska Kreativt Skrivande - Distanskurs

Ort
Varsomhelst
Startdatum
4 Sep 2018
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Isabell Dahlberg
Arrangemangsnummer
25824
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Utveckla ditt skrivande och din berättarkonst. Här är allt tillåtet! Under fem intensiva kurstillfällen gömmer vi rödpennan och sätter fart på skrivandet med hjälp av roliga och inspirerande övningar.

Kommer du inte vidare i ditt skrivande? Isabell hjälper dig med skrivövningar så att du kan ta dig ur din skrivkramp.

Ur innehållet:

 • Tid och rum för att skriva
 • Skrivövningar som metod
 • Hitta din egen berättarröst:
 • Skriv utifrån dina sinnen 
 • Knyck och ljug
 • Karaktärer
 • Dramaturgi
 • Dialog
 • Miljö 
 • Berättarperspektiv
 • Om att redigera
 • Om att publicera

 

Så här går det till

I samband med kursstart får du dina inloggningsuppgifter till plattformen. Du kommer att kunna logga in från och med den dag som kursen startar. God datorvana är ett krav.För vem?

För dig som vill lära dig mer om kreativt skrivande och få tips på hur du kommer vidare.

Ledare

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Material

Kostnad för material ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället.

Bra att veta

Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel. Genom en språkkurs hos Medborgarskolan får du möjlighet till en mer meningsfull vistelse utomlands. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50. OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande. Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en Kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera. Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen!

Fortsättningsmöjligheter

Många av våra kurser finns på nivåer från nybörjare till avancerad och i olika former av fördjupning och specialisering. För möjligheter att bygga vidare på just din kurs – hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs. Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

 

Ort

Distans

I en dator nära dig, Varsomhelst

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde