Ort
Malmö
Startdatum
25 Aug 2024
Tid
12:00-15:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
69677
Pris
250 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Gillar du att sy och pyssla med andra handarbeten? Gå med i vår syjunta på Tillskärarakademin! Här finns symaskiner och andra tillbehör. Du är välkommen att ta med dig din stickning, knyppling, brodering, eller vilken konstform du gillar att använda händerna till!

Nu drar vi igång en Syjunta till hösten - och har fått en unik möjlighet att vistas i Tillskärarakademins egna lokaler! Dessa ligger i mysiga St Gertrud, där vi har både utrustning och en hörna för kaffepausen. Vi träffas under dryga 3 timmar, för att hinna både påbörja och avsluta ett projekt om så önskas, eller bara stanna kvar i fåtöljen med en stickning. Vad helst som får dina pyssliga fingrar att röra på sig. 

Kunskapsutbyte
För den deltagaren som kan tänka sig dela med sig mer formellt av sin kunskap, går det utmärkt tala med vår ledare, som då skriver upp dig. Vi bär alla med oss trix och kunskaper, stora och små, av alla de slag, och vi har så mycket att lära av varandras kunskapsbanker!

Sharing is caring! 

För vuxna, men tonåringar från 13 år och uppåt är också välkomna!

Kursupplägg: 5 tillfällen varannan söndag med start 25 augusti
Datum:
25/8, 8/9, 22/9, 6/10 och 20/10.
Tid: kl 12:00-15:00 
Deltagaravgift: 250 kr. 
Adress: Tillskärarakademin, Norra Vallgatan 18 (Ingång D), Malmö
Cirkelledare: Cirkeln är inte lärarledd utan alla tar ansvar för sitt eget lärande tillsammans med de andra deltagarna, men du kommer att få kontaktuppgifter till din cirkelledare efter start. 
Vad finns på plats? Det kommer att finnas nål, tråd, symaskiner, saxar, måttband, skärverktyg och diverse stuvtygbitar. Ta med övrigt material själv. 

Vid frågor, kontakta kursadministratör anna.wagner@medborgarskolan.se

Ort

Tillskärarakademin Malmö

Norra Vallgatan 18 Ingång D, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 250 kr

Summa: 250 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Stickning är avkoppling

Årets julklapp 2022 blev det hemstickade plagget men trenden att sticka tog ordentlig fart redan vid pandemins början enligt Camilla. Behovet av att skapa med h...

20 december 2022
Läs vidare om "Stickning är avkoppling"

Utforska ämnesområde