Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kungsbacka
Startdatum
27 Aug 2019
Tid
18:00-19:30
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
59151
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Balett är en graciös dans som passar både för barn i alla åldrar och danssugna äldre med balettdrömmar. Tantbaletten ger dig som vuxen möjlighet att dansa balett kravlöst med likasinnade för nöjets skull. Genom baletten tränar du din hållning, styrka och vighet till vacker klassisk musik.

Innehåll
Denna kväll erbjuds ett kostnadsfritt prova på tillfälle där vi lär oss att dansa balett. Perfekt för dig som är intresserad men som inte riktigt vet om du vill gå en hel kurs. Kom och prova på dansen, träffa kursledaren och andra intresserade deltagare. Vi lovar en härlig och trevlig balettkväll!

Upplägg
Vi träffas i 90 minuter under en kväll och provar på att dansa balett. Kursledaren informerar om aktuella kursstarter som man kan anmäla sig till.

Förkunskaper
Detta prova på-tillfället riktar sig till alla som är intresserade av att prova på tantbalett.

Kursledare
Denna kurs leds av Tim Liljequist. Utbildad vid bl a Dans- och Teatergymnasiet i Halmstad och Balettakademien i Göteborg.
Han anställdes i Göteborgs Operans Balett 1994 och har dansat bl a Hilarion i Mats Eks Giselle, Pepparkaka i Nötknäpparen, Hanuman i Prins Rama och demonerna samt Döden i Re:Tjajkovskij. Tim Liljequist har även dansat i musikalerna Kristina från Duvemåla, West Side Story och Cats.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder som är bekvämt att dansa i. Det är bra att ha någon form av tekniksko eller liknande för att minska halkrisken.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde