Ort
Helsingborg
Startdatum
9 Sep 2024
Tid
17:20-18:05
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Nathalie Drakemyr
Nummer
69891
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Här kan du upptäcka och utveckla din teaterförmåga vare sig du bara drömt om det eller kanske redan hunnit prova på det tidigare.

Vi arbetar med kroppen, rösten och texten. Vi arbetar med improvisation och karaktärsarbete. Lektionerna anpassas efter gruppen och vad deltagarna vill få ut av lektionerna.

Om Prova på - så här går det till
Prova på-tillfället är 45 min och kostnadsfritt och ger dig en uppfattning om hur en teaterlektion kan gå till. Du får chansen att ställa frågor till kursledaren och bekanta dig med kurslokalen. 

FÖRANMÄLAN ger förtur till Prova på-lektionen! Antalet platser är begränsat.

En eller ett par veckor efter Prova på-tillfället börjar ordinarie kurs och pågår över terminen. Ordinarie kurs har en kursavgift, och kräver en separat anmälan som är bindande.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Denna teaterkurs är både för dig som är nybörjare och för dig som provat teater tidigare.
Barnet ska ha fyllt 8 år eller fylla inom den närmsta månaden för att gå kursen.


Kursledare
Nathalie Drakemyr - skådespelare och teaterpedagog med flerårig erfarenhet av att undervisa inom dramatik och skådespeleri. Nathalie har undervisat både barn och vuxna.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Klädsel: Rörelsevänliga kläder.

Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt. Invänta alltid kallelse innan du går till lokalen! 

Erbjudande flerkursrabatt
Gå två kurser inom dans, teater, musik eller sång och få 300 kr rabatt på den andra, eller 500 kr rabatt på din tredje kurs (gäller ej för kombinationen bas- och ensemblekurs i teater Hbg).
Går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudandet innefattar kurser på minst 9 kurstillfällen som går parallellt under terminen, och inkluderar ej individuell undervisning. Rabatten är personlig och gäller ej för syskon och familj. 

Kan du få rabatt? Skriv en notering om det i din anmälan och välj "MEDBORGARSKOLAN FAKTURA", så justeras din kursavgift före betalning.

 

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Relaterade artiklar

Dans och teater

Lekfullhet och klassiskt drama

När Medborgarskolans teatergrupp satte upp sin omarbetade version av Shakespeares drama ”En midsommarnattsdröm” fanns ett 40-tal förväntansfulla föräldrar i pub...

30 maj 2024
Helena Vincent
Läs vidare om "Lekfullhet och klassiskt drama"

Utforska ämnesområde