Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Teater för nybörjare - vuxna

Ort
Norrköping
Startdatum
9 Sep 2019
Tid
18:00-20:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
17373
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Nu har du chansen att prova på hur det är att stå på scen och framföra texter, dikter, roller, allvarliga och galna karaktärer m.m. Vill du pröva att upptäcka dina inre förmågor av kreativitet, fantasi, kroppsenergi, röst och lekfullhet? Då är den här teatercirkeln något för dig. 

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper. Men det är alltid bra att ta med sig ett glatt humör, din fantasi och kreativitet samt nyfikenheten.

UPPLÄGG
Vi träffas under 10 kurskvällar. Start i vecka 37. Eventuellt kan uppehåll göras vecka 44. Det bestäms vid kursstarten av ledare och deltagare.

INNEHÅLL
Vi provar på dramaövningar, teaterlekar, teaterövningar, improvisationer och att göra roll- och karaktärsövningar. Målet är att du ska känna att det har varit roligt, att du bjudit på dig själv och utmanat dina rädslor samt att du upptäckt att du har utvecklat någon ny sida av det som är du.

KURSLEDARE
Jag som är ledare heter Roger Melin. Jag har gått teaterlinjen på Marieborg, deltagit i olika teater- skådespelarkurser, jobbat som skådespelare till och från sedan 1992 samt arbetat som teaterledare- drama- och teaterpedagog i Kvartersteatern samt i diverse teaterprojekt. Kolla in hemsidan: www.rogermelin.se

Har du frågor angående kursens innehåll? Hör då av dig till Roger innan du anmäler dig, på 0737560044.

BRA ATT VETA
Kallelsen/fakturan skickas ca två veckor innan kursstart som en bekräftelse på att kursen startar. Önskas delbetalning av kursavgiften så går det bra att ange det i anmälan. Glöm inte att lämna mail och mobilnummer i kursanmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Välkommen

Ort

Medborgarskolan Norrköping

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ett ämnesområde