Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Teater för vuxna - nybörjare

Ort
Uppsala
Startdatum
9 Nov 2019
Tid
10:00-13:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Peter Joelsson
Nummer
56884
Pris
2 895 kr

Om arrangemanget

Vår nybörjarkurs i teater passar alla som är sugna på att prova på teater. Öka din trygghet och färdighet i att stå på scen och i att improvisera. Tillsammans har vi kul med teater där är allt möjligt!

Innehåll och upplägg

Vi träffas varje helg och arbetar på ett kreativt och roligt sätt med improvisationer, kroppsspråk och röstövningar. Genom övningarna släpper du fram dina kreativa resurser och idéer och stärker din trygghet och förmåga att agera inför en publik. Du får färdigheter som du inte bara kan använda på scenen utan även i andra sammanhang i livet.
 
Kursledaren coachar och ger dig genom olika övningar verktyg du behöver för att utveckla skådespelaren inom dig.

Eventuella lov och uppehåll bestäms i samråd mellan kursledare och deltagare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på kursen. För att delta i vår vuxengrupp bör du vara 15 år eller äldre.

Kursledare

Peter Joelsson är utbildad teaterpedagog från Småland och brinner för sitt ämne. Han har engagerat sig i teater sedan 8 års ålder och har både varit skådespelare och satt upp produktioner. Peter bidrar med kreativitet, humor, rollspel och lekar för att lätta upp stämningen. Det ska vara roligt att lära sig teater.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Bra att veta

Kursen går helger, lördag och söndag kl.10:00-13:00 båda dagarna.

Ta på dig kläder du kan röra dig bra i.

Sista anmälningsdag sker cirka en vecka innan kursstart. Efter detta datum skickas kallelse/faktura ut om kursen är startklar med tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

 

Ort

Medborgarskolan Uppsala

Hamnesplanaden 1, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 895 kr

Summa: 2 895 kr

Utforska ett ämnesområde