Ort
Örebro
Startdatum
3 Sep 2024
Tid
18:00-19:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
81478
Pris
2 190 kr

Om arrangemanget

Är du intresserad av att prova improvisationsteater? Vi erbjuder nu en kurs som fortsättning på vår uppskattade workshop från våren 2024. Missade du den, var inte orolig - det går bra att gå den här kursen ändå! Vår improvisationskurs ger dig möjligheten att utforska spontanitetens, lekens och kreativitetens värld

Innehåll

Sugen på att fördjupa dig i improvisationsteater? Nu startar vi en kurs som en fortsättning vår uppskattade workshop våren 2024. 
Vår Improkurs  är det perfekta tillfället för dig att dyka in i världen av spontanitet, lek och kreativitet. Genom olika lekar och övningar kommer vi att arbeta med improvisationens grunder, samarbete, kommunikation, fantasi, spontanitet och konsten att bejaka varandra.

•    Testa på grunderna i improvisationsteater på ett roligt och lekfullt sätt.
•    Inga krav på tidigare erfarenhet! Vi välkomnar alla, från blyga nybörjare till  teaterapor.
•    Utforska improvisation i par, små grupper och tillsammans med hela gruppen.
•    En trygg och stödjande miljö där du kan utforska din kreativa sida utan rädsla för att göra fel.


Upplägg
12  tillfällen x 1 h 45  minuter

Förkunskaper
Kursen riktar sig till dig som är 18 år och uppåt, både för dig som är nyfiken på att testa teater och för dig som har spelat tidigare. Övningarna anpassas efter gruppen

Kursledare
Vår kursledare Linus Tingdahl, är en improvisatör med över 20 års erfarenhet inom improvisationsteater. Han har tidigare varit kursledare och del av ensembler på bland annat Stockholms improvisationsteater och Improvisation & Company. Linus är också en mångsidig skådespelare med erfarenhet från film och TV-reklam. Som pedagog brinner Linus för att dela sin passion och expertis, och hans engagemang för konsten skapar en inspirerande och stödjande miljö för sina elever. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Uppehåll v 44 Höstlov

Du får prova första tillfället.  Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta kontakta omgående Medborgarskolan, dock senast 48 h efter första tillfället så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 190 kr

Summa: 2 190 kr

Relaterade artiklar

Dans och teater

Lekfullhet och klassiskt drama

När Medborgarskolans teatergrupp satte upp sin omarbetade version av Shakespeares drama ”En midsommarnattsdröm” fanns ett 40-tal förväntansfulla föräldrar i pub...

30 maj 2024
Helena Vincent
Läs vidare om "Lekfullhet och klassiskt drama"

Utforska ämnesområde