Teatergrupp på scen
Kurs

Teater vuxen - Prova på gratis 2/9

Ort
Helsingborg
Startdatum
2 Sep 2023
Tid
11:10-12:05
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Nathalie Drakemyr
Nummer
63182
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Här kan du upptäcka och utveckla din förmåga inom teater och skådespeleri, vare sig du bara drömt om att stå på scen, eller kanske redan hunnit prova på det.

Vi arbetar med kroppen, rösten och texten. Vi övar upp förmågan till improvisation och gör karaktärsarbete. Lektionerna anpassas efter gruppen och vad deltagarna vill få ut av lektionerna.

Om Prova på - så här går det till
Prova på-tillfället är kostnadsfritt och ger dig en uppfattning om hur en teaterlektion kan gå till. Du får chansen att träffa kursledaren och bekanta dig med kurslokalen. 

FÖRANMÄLAN ger förtur till Prova på-lektionen! Antalet platser är begränsat.

En eller ett par veckor efter Prova på-tillfället börjar ordinarie kurs och pågår över terminen. Ordinarie kurs har en kursavgift, och kräver en separat anmälan som är bindande.

För vem
Inga förkunskaper krävs.
Denna teaterkurs är både för dig som är nybörjare och för dig som hållit på med teater tidigare.


Kursledare
Nathalie Drakemyr - skådespelare och teaterpedagog med flerårig erfarenhet av att undervisa inom dramatik och skådespeleri. Nathalie har undervisat både barn och vuxna.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Klädsel: Rörelsevänliga kläder.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt. Invänta alltid kallelse! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs).

Rabatt på dans-, musik-, sång-, och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning).  
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.
Skriv i noteringar när du anmäler dig att du går mer än en kurs.

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Utforska ämnesområde