Teatergrupp på scen
Kurs

Teater vuxna för nybörjare

Ort
Örebro
Startdatum
20 Mar 2023
Tid
18:15-19:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Annie Alan
Nummer
64518
Pris
2 100 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

För dig som vill prova på teater. Genom roliga övningar arbetar vi med grunderna i teater, övar på att släppa fram och lita på fantasin och kreativiteten, vi samarbetar och tränar vår förmåga att uttrycka oss.

 

Innehåll
Genom roliga övningar släpps dina egna kreativa resurser och idéer fram. Vi lyssnar och lär av varandra genom samarbetsövningar för att utveckla fantasi, uttrycksförmåga och närvaro på scen.
Efter genomgången kurs har du utmanat dig själv och utvecklats som person. Du har genom dramaövningar väckt din skaparkraft och kreativitet. Vi arbetar under terminen också med ett manus och framför en liten föreställning för publik.

Upplägg
10 tillfällen x 90 minuter

Förkunskaper
Kursen riktar sig till dig som är 18 år och uppåt, för dig som tidigare har spelat lite, men även för dig som är helt nybörjare och nyfiken.

Kursledare
Annie Alan är utbildad teaterpedagog och har erfarenhet  av både regi och skådespel

Medborgarskolans ledare har också gått en  pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Vi är i Kulturhuset Scenit A-salen

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka två veckor före kursstart. Uppehåll v 8 och v 15

Du får prova första tillfället.  Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta kontakta omgående Medborgarskolan, dock senast 48 h efter första tillfället så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiftenVill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Kulturhuset Scenit Örebro

Järnvägsgatan 8, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 100 kr

Summa: 2 100 kr

Utforska ämnesområde