Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Teaterkurs för vuxna grundkurs

Ort
Linköping
Startdatum
19 Sep 2019
Tid
18:45-21:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Thomas Häggström
Nummer
17322
Pris
1 495 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

En kurs för dig som vill pröva på att spela teater eller öva på scennärvaro generellt.

En kurs för dig som vill pröva på att spela teater eller öva på scennärvaro generellt. Släpp loss din fantasi och din kreativitet! En kurs för dig som vill pröva på att spela teater eller öva på scennärvaro generellt. Du tränar dig i att hitta ett lugn och en säkerhet inför framträdanden där du har allas blickar riktade mot dig. Vi fokuserar på den individuella utvecklingen och en trygg grupp men framför allt har vi roligt tillsammans. Det viktiga är att vi under kursen vågar ta steget att utmana oss själva och ha roligt i en trygg grupp.

INNEHÅLL
Vi arbetar med teaterlekar, teaterövningar, improvisationer och karaktärsarbete.

UPPLÄGG
Vi träffas vid 10 kurstillfällen, en kväll i veckan. Uppehåll eventuella röda helgdagar.

FÖRKUNSKAPSKRAV
Du behöver inga förkunskaper, bara en vilja att pröva.

KURSLEDARE
Thérese Dahlberg har studerat till skådespelare på Teaterhögskolan i Stockholm och har efter sin examen arbetat med kultur och pedagogik samt filmat och medverkat på TV i olika sammanhang, t ex Superhjältejul i SVT och komediserien Holstein-Gottorp på TV4.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.

Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften som ska betalas inom 30 dagar. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA
Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pga ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ett ämnesområde