Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Teaterkurs i improvisation - vuxna

Ort
Norrköping
Startdatum
4 Feb 2020
Tid
18:00-20:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
17374
Pris
1 295 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Vill du lära dig att improvisera? Vill du känna hur kreativiteten och fantasin får dig att ”go bananas”? Få utlopp för den energi, glädje och lekfullhet som har somnat in? Hitta in till det lilla barnet du har inom dig? Då kan det här vara rätt kurs att anmäla sig till.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper men det är alltid lite lättare om du har med dig en viss erfarenhet tidigare av teater. Det krävs lite mer mod om du ska ha nytta av kursen. Annars är det bara att du tar med dig ett glatt humör, din fantasi och kreativitet samt nyfikenheten.

UPPLÄGG
Vi träffas under 10 kurskvällar. Start vecka 6. Eventuellt kan uppehåll göras under sport- och påsklov. Det bestäms gemensamt vid kursstarten av ledare och deltagare. 

INNEHÅLL
Vi kommer att gå igenom grunderna i improvisation. Improvisatörens 8 förmågor. Vi gör mycket improvisationer där vi också använder oss av teatersportstekniker. Provar på teatersport samt kastar oss ut i helt andra galna improvisationer på många olika sätt. Det är bara din fantasi som kommer att sätta gränserna.

KURSLEDARE
Jag som är ledare heter Roger Melin. Jag har gått teaterlinjen på Marieborg, deltagit i olika teater- skådespelarkurser, jobbat som skådespelare till och från sedan 1992 samt arbetat som teaterledare, drama- och teaterpedagog i Kvartersteatern samt i diverse teaterprojekt. Har medverkat i Teatersports SM 1994 i Stockholm. Kört improvisationsgrupper i Kvartersteatern i många år. Startade Teater Impuls 1999 där jag medverkade i 13 år. samt kört en hel del Workshops i improvisation. Kolla in hemsidan: www.rogermelin.se

Har du frågor angående kursens innehåll? Hör då av dig till Roger innan du anmäler dig, på 0737560044.

BRA ATT VETA
Kallelsen/fakturan skickas ca två veckor innan kursstart som en bekräftelse på att kursen startar. Önskas delbetalning av kursavgiften så går det bra att ange det i anmälan. Glöm inte att lämna mail och mobilnummer i kursanmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Norrköping

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ett ämnesområde