Ort
Göteborg
Startdatum
25 Feb 2024
Tid
12:15-13:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
40548
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

På denna härliga kurs fokuserar vi på att leka teater tillsammans. Vi gör olika teaterövningar för att öva oss på att kommunicera och memorera saker som en riktig mini-ensemble.

Innehåll
På denna härliga kurs fokuserar vi på att leka teater tillsammans. Vi gör olika teaterövningar för att öva oss på att kommunicera och memorera saker som en riktig mini-ensemble. Vi berättar tillsammans sagor med hjälp av rörelser, rekvisita, musik eller ljudbok och den egna fantasin. Målet är att på ett lekfullt sätt tillsammans berätta en eller flera sagor och att ha roligt. Om man vill och vågar finns det även möjlighet att ha repliker. Inspiration att lyssna eller titta på: Astrid Lindgren, Disney, Dreamworks & Pixar.

Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren. Sista tillfället är det uppvisning.

För vem
Både för dig som inte har några förkunskaper och för dig som spelat teater tidigare.

Kursledare

Martina Alriksson

Martina började med teater när hon var åtta år gammal och har gott flertalet skådespelarutbildningar, bland annat Fridhems Folkhögskola och Katrinebergs Folkhögskola. Hon är även utbildad inom Meisner-tekniken på The Neighborhood Playhouse, school of theatre i New York. Martina tog nyligen examen från Yrgo och är nu utbildad manusförfattare för film och tv.Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

På lektionerna är det endast barnen som får vara med i salen, föräldrar/vuxna är välkomna att vänta utanför.
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innankursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 145 kr

Övrig avgift: 50 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde