Ort
Uppsala
Startdatum
29 Aug 2024
Tid
17:00-18:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
83057
Pris
1 470 kr

Om arrangemanget

Känns vardagen lite grå och tråkig? Då är det dags att lämna vuxenansvaret bakom dig och ge dig in i världen av lekfull teater med oss! Vår kurs erbjuder en lättsam och avslappnad atmosfär där du får utforska din kreativa sida utan prestige och onödiga krav.

Innehåll
Vi fokuserar inte på tekniska skådespelartekniker, så om du söker en strikt skådespelarkurs är detta kanske inte rätt för dig. Däremot, om du längtar efter skratt, gemenskap och en chans att släppa loss, så har du kommit till rätt plats. Vi tror på att skapa en rolig och stödjande miljö där du kan utforska olika uttrycksformer och lära dig att inte ta dig själv alltför seriöst. Under kursen kommer vi inte att sätta upp några pjäser eller kräva uppvisningar. Istället fokuserar vi på övningar och lekar som stimulerar din fantasi, ökar självförtroendet och framför allt låter dig njuta av stunden.

Låt oss tillsammans skapa en plats där glädje och lekfullhet tar över, och där du kan upptäcka teatern som ett verktyg för personlig utveckling och njutning. Välkommen till Teaterlek för vuxna - där varje ögonblick blir en scen för ditt eget unika uttryck!

Upplägg
Kursen går en gång i veckan samma dag och tid under 7 tillfällen. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella uppehåll görs upp i gruppen gemensamt under första kurstillfället.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare 
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Teaterkursen hålls i Medborgarskolans ljusa och rymliga spegelsal på Ekeby Bruk i Uppsala. I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 470 kr

Summa: 1 470 kr

Relaterade artiklar

Dans och teater

Lekfullhet och klassiskt drama

När Medborgarskolans teatergrupp satte upp sin omarbetade version av Shakespeares drama ”En midsommarnattsdröm” fanns ett 40-tal förväntansfulla föräldrar i pub...

30 maj 2024
Helena Vincent
Läs vidare om "Lekfullhet och klassiskt drama"

Utforska ämnesområde