Kurs

Teckna serier på höstlovet. För barn från 7 år.

Ort
Linköping
Startdatum
1 Nov 2023
Tid
10:00-15:00
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
41204
Pris
495 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Gör något kul och kreativ på höstlovet, och ta chansen att träffa nya kompisar. Under en heldag får du lära dig grunderna i serieteckning.

Innehåll

Lär dig grunderna i serieteckning på ett roligt och kravlöst sätt. Tillsammans lär vi oss teckna ansiktsuttryck, skapa våra egna seriefigurer, skapa skuggor, rörelse, perspektiv, manus, bildspråk och mycket mer. Vi utgår från glädjen i att skapa och det är bara den egna fantasin som sätter hinder (vilken den aldrig gör). Kursen riktar sig till dig som är från ca 7 år.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Kursmaterial

Material och fika ingår. Men ta gärna med dig lunch. Kyl och mikro finns.

Kursledare

Janne Karlsson, etablerad illustratör och konstnär med lång erfarenhet av serieteckning och illustrationsarbete.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl barnet till kursen, därefter fyller du som betalare och målsman i dina egna uppgifter under annan betalare. Lämna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.

Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 495 kr

Summa: 495 kr

Utforska ämnesområde