Ort
Göteborg
Startdatum
18 Sep 2023
Tid
16:30-18:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
9 st
Nummer
33306
Pris
1 375 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

För att kunna skapa snygga bilder krävs kunskaper i teckning. Under denna kurs kommer du att lära dig olika tekniker som hjälper dig skapa bilder utifrån dig själv och din smak. Du kommer även få träna ditt bildseende för att utveckla din förmåga att få fram bra bilder.

Innehåll
Att utvecklas inom skapandeprocessen är något som ger både glädje och tillfredsställelse.
Vi använder olika teckningsredskap och övningar för att du ska få en större förståelse för proportioner och linjeföring. Vi kommer att arbeta med bland annat perspektivlära och stilleben för att utveckla ditt handlag.
Vid varje kurstillfälle har vi 1-2 teckningsövningar och efterhand introduceras alternativ till blyerts, så som kol, stålstift, krita och filtpennor.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig till nybörjare och till dig som har tecknat tidigare.
Undervisningen sker efter deltagarnas kunskapsnivå.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften. Till första kurstillfället bör du ta med dig: blyertspennor 2B och 6B samt några i olika hårdhetsgrader, teckningspapper eller skisspapper

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan som är 50:-
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​ Kontakta oss för mer information ring 031-7551412.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Ateljé

Viktoriagatan 23, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 325 kr

Övrig avgift: 50 kr

Summa: 1 375 kr

Utforska ämnesområde