Ort
Strängnäs
Startdatum
11 Jan 2024
Tid
18:30-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Liselotte Persson
Nummer
71254
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Man textar skyltar med specifika tuschpennor, på ett speciellt sätt. Ofta kan man se det på sk "gatupratare" eller större skyltar i skyltfönster, korta säljande budskap.

Innehåll
På en kurs i snabbtextning lär du dig att texta snabbt och enkelt med en speciell penna. Du får lära dig att tänka på layout, material, färger och papper.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
inga förkunskaper krävs. Ta med dig en bra humor och ork att lära dig något nytt och roligt!

Kursledare
Liselott Persson är en trevlig och kreativ person som alltid har tyckt om att skapa med färg och form i olika sammanhang och har haft mycket stor användning för sina kunskaper i att texta och skriva vackert.

Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället. I kursen kan vi även komma att arbeta med av ledaren framtaget material.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete  här.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-1575 200.

Ort

Medborgarskolan Strängnäs

Finningevägen 52 (Glashuset), Strängnäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde