Kurs

Thailändsk mat för modiga - forsättningskurs

Ort
Helsingborg
Startdatum
8 Mar 2023
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Sombun Pogén
Nummer
57860
Pris
855 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Citrongräs, kokosmjölk, sweet chili, koriander, vitlök och het basilika - känner du dofterna? En fortsättningskurs för dig som inte får nog av det thailändska köket!

Thailand i våra hjärtan. De underbara dofterna, de fantastiska smakerna och kryddblandningarna som gör livet till en fest. En kväll för alla som älskar thaimat. På den här kursen gör vi lite mer avancerade maträtter.


Om kursen
Matlagningsgrupperna är små, max 8 deltagare. Meny för kvällen presenteras av ledaren. Alla deltar praktiskt i arbetet och sedan är det dags för en måltid med avsmakning av allt som vi lagat tillsammans.

För vem
Detta är en fortsättningskurs. Du har gått kursen Thailändsk matlagning, eller på annat sätt fått grundläggande kunskaper.


Kursledare
Sombun Pogén har lång erfarenhet av att leda kurser i thailändsk matlagning. Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla ledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften dvs. inga ytterligare kostnader tillkommer. Recept för kvällens meny får du med dig hem.

Bra att veta
1 studietimme = 45 minuter
Ange ev. matintolerans eller -allergi i samband med anmälan. I någon mån kan alternativ erbjudas, dock ej fullt ut individanpassad meny.

Vi kan inte garantera plats förrän vi vet att kursen verkligen kan starta. Invänta din kallelse som kommer med posten!
Ev. rabatt anges vid anmälan, intyg krävs.
Det går att dela upp kursavgiften på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 855 kr

Summa: 855 kr

Utforska ämnesområde