Ort
Linköping
Startdatum
7 Okt 2023
Tid
10:00-13:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
5 st
Nummer
40854
Pris
1 895 kr

Om arrangemanget

Thaimat beskrivs som välsmakande mat med spännande karaktär. Kombinationen mellan kokosmjölk, curry, starka kryddor och färska råvaror gör Thairätterna exotiska och oförglömliga. Under fem lördagar i höst får du möjlighet att lära dig laga traditionell thailändsk mat.

Upplägg

Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig om det thailändska köket. Vi träffas varannan lördag vid 5 tillfällen. Vi lagar maten under ledning av vår thailändska kursledare, och avslutar med att sitta ner och avnjuta maten tillsammans.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial

Matkostnad 100:-/tillfälle=500 kr erläggs kontant eller swish till ledaren vid första tillfället.

Kursledare

Ivy Sorntao

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 895 kr

Summa: 1 895 kr

Utforska ämnesområde