Ort
Örebro
Startdatum
10 Feb 2024
Tid
13:00-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Bussaba Kaewtipayanate
Nummer
75547
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Lär dig laga Pad Thai med färska råvaror. En härlig blandning av olika ingredienser har gjort Pad Thai unik, men framförallt en favorit i hela världen. Vår ledare Bussaba är en van ledare hos oss och har lång erfarenhet av det thailändska köket & på kursen får du känna smaken av Thailand!

Mål
Att få en inblick i och lära sig mer om det fantastiska, heta thailändska köket. Vi lagar thailändsk mat och du får massor med tips och får lära dig tekniker för att bli ett riktigt proffs efter kursen.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska. Alla får recept att följa steg för steg.


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Kursledare
Bussaba Kaewtipayanate kom till Sverige 2010 och arbetar som kursledare på Medborgarskolan. Hennes familj äger en restaurang och hon är utbildad kock. Bussaba gör alla recept själv från grunden & det är viktigt med goda, färska råvaror samt näringsrik mat. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Vidareutveckling
Bussaba har andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ämnesområde