Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Falun
Startdatum
7 Nov 2019
Tid
18:00-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Cathrine Lindström Mårdh
Nummer
67686
Pris
995 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Bli din egen trädgårdsarkitekt. Lär dig rita och skapa din egen inspirerande trädgård och få den precis som du vill ha den.

Innehåll
Kursen tar upp växtval, färglära, markmaterial, skötsel och designprocess. Du får genom föreläsning och praktiskt genomförande i form av att rita med handledning fundera över din egen tomt. Det är bra om du reflekterar över hur formen på din trädgård ser ut eller hur du skulle vilja att den såg ut. Oval, rund, kantig, nivåer mm.
Teoretisk genomgång, praktiskt genomförande samt respons.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas torsdagar 7/11, 14/11 samt 21/11.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper, bara lust att designa din egen trädgård.

Kursledare
Kursledaren Cathrine Lindström Mårdh är grundskollärare och montessorilärare sedan 20 år tillbaka. Cathrine är utbildad trädgårdsmästare på högskolan i Gävle och Wij trädgårdar i Ockelbo med inriktning hälsa och design. Hon har lång erfarenhet av odling då hon har en kolonilot. Cathrine driver företaget CaLiMas Trädgård med inriktningen rådgivning, formgivning och beskärning av fruktträd. CaLimas Trädgård finns på Facebook och Pinterest. Samt på instagram, calimastradgard.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Medtag tomtkarta skala 1:200.
Material: ritpapper ingår, pennor kan du låna under kurstiden

BOKTIPS: Trädgårdsform ,Karin Janrik och Viveka Ljungström

Tips på vidareutveckling
Om du vill fördjupa dina kunskaper efter den här kursen så erbjuder Medborgarskolan Trädgårdsdesign påbyggnadskurs samt en kurs i Buketter & Snittarrangemang..

Bra att veta
Kaffe och te finns att köpa. Eftersom den här kursen är så populär och antalet platser är begränsat brukar den snabbt bli fullbokad. Säkra din plats genom att göra din anmälan direkt.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift 50 kr/avi tillkommer from avi nr två vid delbetalning.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr.

Ort

Medborgarskolan Falun

Åsgatan 27 A, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde