Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Bjästa
Startdatum
6 Maj 2018
Tid
15:00-17:15
Dagar
Tis-Tors, Sön
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Marie-Louise Vestin
Arrangemangsnummer
62291
Pris
5 600 kr

Om arrangemanget

Nyfiken på tyska? I Tyskland, Österrike, Schweiz, Luxemburg, Liechtenstein - överallt i Europa har du nytta av kunskaper i tyska både privat och i arbetet.
Att kunna göra sig förstådd på utlandsresa, kunna beställa mat på restaurangen, fråga efter vägen eller samtala i affären på det inhemska språket ger semestern en dimension till!


Innehåll
Vi lär oss och övar det praktiska vardags språket. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer. Du kommer att jobba med grundläggande kunskaper i grammatik, hör- och läsförståelse.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 5 veckor.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper i tyska.

Kursmaterial
Köp men dig läroboken
http://www.langenscheidt.de/berliner-platzisbn:978-3-12-606026-4
Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procent rabatt på böcker hos www.bokus.com. För att få rabatten ska du ange rabattkod medbo18.
Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Normal leveranstid för svenska böcker är en till tre dagar. Engelska och amerikanska tar mellan tre och sex dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.
Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska

Kursledare
Marie-Louise Vestin bor i Bjästa sedan 1980. Har vikarierat som tyska lärare på högstadie och har varit kursledare hos Medborgarskolan i några år. Marie-Louise brinner för att arbeta med språk och människor.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har också kurser i Tyska fortsättning.

Bra att veta
Vi kan inte garantera plats förrän vi vet att kursen verkligen kommer igång. Gör din intresseanmälan här så hör vi av oss så snart vi har satt ett planerat klockslag.
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.
Om du närvarat vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda kursintyg mot en avgift om 75 kr.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Christer Andersson Edblad

Sörsvedje 110, Bjästa

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 5 600 kr

Summa: 5 600 kr

Utforska ett ämnesområde