Ort
Göteborg
Startdatum
20 Feb 2023
Tid
17:15-18:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Peter Kiehm
Nummer
28898
Pris
1 495 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Tyska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. I kursen tränar vi på språkets fyra färdigheter: prata, lyssna, läsa och skriva.

Innehåll
Tyska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. I kursen tränar vi på språkets fyra färdigheter: prata, lyssna, läsa och skriva. Redan från början tränar vi på att muntligt använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du kommer även att få grundläggande kunskaper i hör- och läsförståelse, skrift och grammatik och en bra start på ditt ordförråd.

För vem
Denna tyskakurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Din kursledare Peter kommer från Tyskland, är utbildad lärare och pedagog och har mångårig erfarenhet av att undervisa, både barn och vuxna.
Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kurslitteratur ingår inte i avgiften och köps in av deltagaren innan kursstart.

Kursboken Schritte International 1 nue, förlag Hueber (ISBN 9783193010827) kan du köpa på https://www.utbildningsstaden.se/sv/om-oss.html

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör:https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde