Ort
Nässjö
Startdatum
4 Okt 2023
Tid
17:15-18:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Christina Giboson
Nummer
39699
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Eisbein mit Sauerkraut i Köln, Edelweiss i alperna eller oktoberfest i Munchen! Vad mycket glädje och nytta du kan få av att kunna lite tyska. Tyska talas av över 120 miljoner i Europa; i Tyskland, Österrike, Schweiz, Luxenburg, Liechtenstein - överallt i Europa har du nytta av kunskaper i tyska både privat och i arbete. Tyskland är Europas största handels- och industrination och språket är mycket gångbart i stora delar av Öst- och Centraleuropa. Med vår duktiga ledare får du en perfekt start. Kan du tyska har du mycket att vinna!
En nybörjarkurs för dig som vill lära dig att kommunicera på tyska i olika vardagliga situationer som du kan tänkas hamna i som turist i Tyskland eller i möten med tyska turister i Sverige.

INNEHÅLL
Du lär dig grunderna i det tyska språket med fokus på kommunikation i vardagliga situationer, t ex att hälsa, presentera sig, lära känna någon, veckodagar, klockan, fritids aktiviteter, familjen och yrken. Vi lyssnar på texter, läser texter, lär oss uttalet. Genom repetion , dialoger och rollspel får du möjlighet till muntlig träning och befäster vanliga ord och fraser.

UPPLÄGG
Gruppundervisning 1 gång i veckan under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Christina Giboson

Våra kursledare skall ha genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, vårt ledar utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Välkomna!

 

 

Ort

04 Brinellgatan 4

Brinellgatan 4, Nässjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ämnesområde