Ort
Vellinge
Startdatum
7 Nov 2023
Tid
19:00-21:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
65791
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Denna kurs riktar sig till dig som vill få en bra start tillsammans med din unga hund. Träningen är kravlös och baserar sig på att ta tillvara på hundens naturliga följsamhet, nyfikenhet och vilja att lära. OBS: Kostnad 1 200 kr

Anmälan

Anmälan gös via Hundklubben Kopplets hemsida; https://hundklubbenkopplet.com/

Innehåll

Kunskap och aktivitet är nyckel till ett bra samarbete. I kursen ingår inkallning, olika belöningsmetoder, följsamhet både i koppel och utan, hantering, passivitet, ögonkontakt, lite störning samt teori med diskussioner samt valpens utvecklingsstadier.

Syftet är att skapa goda vardagsrutiner och en god relation med din unga hund. Kursen anpassas efter deltagarens kunskap och behov. Ingen förkunskap krävs. 

Upplägg

Praktiska övningar varvas med teori. Det kommer även finnas tid för frågor och diskussioner. Kursen vänder sig till valpar från 6 månader och upp till 12 månaders ålder. Kursen hålls inomhus.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Rabatter

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Ort

Gessievägen 124-69

Gessievägen 124-69, Vellinge

Visa på karta

Relaterade artiklar

Djur och natur

Ta med hunden på sjön

Att ta med sig hunden på sjön är trevligt. Det finns dock några saker du bör tänka på, innan du låter din fyrbenta vän gå ombord!

18 april 2023
Läs vidare om "Ta med hunden på sjön"

Utforska ämnesområde