Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Örebro
Startdatum
4 Feb 2020
Tid
07:00-08:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
41737
Pris
1 100 kr

Om arrangemanget

Väck din kropp och samla ditt sinne inför dagen med ett morgonpass i Mindfulness. Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande, hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända. Den är inspirerad av buddhistisk meditation och livsfilosofi. Efter anpassning till vårt moderna samhälle har Mindfulness under många år kommit till stor nytta inom hälso- och sjukvården och används även i ledarskap, inom personalutveckling och i skolan.

Innehåll

Mindfulness kan hjälpa dig att minska stress, ge ökad förmåga att hantera tidspress, bättre hantera ångest och oro, bättre fokusering, ökad uppmärksamhet samt förbättra din sömn.

Upplägg

Övningarna utförs sittandes, liggande på en matta eller under rörelse.

Kursen har 12 tillfällen, 1 tillfälle/vecka.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna.

Kursledare

Olle Fahlén, Diplomerad mindfulnessinstruktör (steg 2), Mindfulnesscenter. Olle har många års erfarenhet av meditation och att leda meditation i grupp.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta Ha gärna mjuka, ej åtsittande kläder. Ta ev med en extra tröja om du är frusen av dig. Vi har omklädningsrum men inte duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 100 kr

Summa: 1 100 kr

Utforska ett ämnesområde