Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Uppsala
Startdatum
17 Okt 2021
Tid
09:00-16:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
69751
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Vi på Medborgarskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet i kampen mot Covid-19. I våra lokaler hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast befinna oss här om vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt följa de riktlinjer som skyltas i lokalerna. Tack för visad hänsyn! Varmt välkommen. Observera att våra köpevillkor gäller som vanligt.

Innehåll
Det här är en grundkurs i våttovning. Med våttovning kan man få till fin struktur och använda många olika färger. Du lär dig tova en liten väska eller mobilfodral i merinoull med inslag av silke, växtfiber och syntetfiber. Man kan också leka med spännande material som lin, hampa, viscose, bambu, ananasfiber, bananfiber, majsfiber, mjölkfiber, återvunnet sarisilke och mycket mer. Bara fantasin sätter gränser!

Upplägg
Kursen går under en söndag mellan kl. 9-16. Vid lunch tar vi paus, så ta gärna med egen lunch. Det finns även en pizzeria i närheten samt en Coop-butik ca 500 meter bort. Mikro och kylskåp finns i våra lokaler och Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Karin Oswald har experimenterat med olika material och tekniker i sexton år. Exempel på hennes verk finns på hemsidan Cariad.se och på facebook: cariad.se. 

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften men finns att köpa av kursledaren på plats för ca 100 kr.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Ingång 2 N, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde