Ort
Helsingborg
Startdatum
2 Nov 2021
Tid
18:00-20:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
52860
Pris
1 095 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Vegansk kost innebär att man endast äter vegetabilisk föda och undviker alla typer av animaliska produkter, alltså även mejeriprodukter och ägg. Lär dig mer om vegansk kosthållning och att laga näringsriktig och spännande vegansk mat som du enkelt kan laga hemma efter kursen.

Under kursen går vi igenom hur du ska välja rätt råvaror för att kompensera för de näringsämnen som finns i animaliska livsmedel, och som är svårare att få i sig genom vegansk kost. Du får också tips på hur du kan komponera måltider för att tillgodogöra dig näringen på bästa sätt. I en begränsad deltagargrupp tillagar vi och äter olika rätter gjorda av enbart vegetabiliska råvaror.


För vem
Inga förkunskaper behövs. Kursen är lämplig från 15 år, eller efter överenskommelse i målsmans sällskap.

Kursmaterial
Kostnad för matvaror är inräknad i deltagaravgiften, dvs inga ytterligare kostnader tillkommer.
Recept för kvällens meny får du med dig hem.

Kursledare

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla ledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.


Bra att veta
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Ange ev. intolerans eller allergi i samband med anmälan. I någon mån kan alternativ eventuellt erbjudas, men full individuell anpassning av innehållet är inte genomförbar.

Vi kan inte garantera plats förrän vi vet att kursen har tillräckligt många deltagare för att kunna starta. Invänta alltid kallelse till kursen!
Ev. rabattorsak anges vid anmälan, intyg krävs.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Bokrabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ett ämnesområde