Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Stockholm
Startdatum
1 Jun 2019
Tid
10:00-13:45
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Tina Mejri
Nummer
31214
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Laga veganska biffar - nyttiga, goda och snygga!

Veganska biffar är kanske den svåraste delen när man övergår till en mer grön kosthållning. Vi lagar biffar som är både lyxiga och nyttiga. Och som håller ihop!

Innehåll
Med råvaror enbart från växtriket får du kunskap i att göra biffar som imponerar på gästerna. Men biffarna övertygar också om att man faktiskt kan äta gott, lyxigt och nyttigt utan animalier! Vi använder baljväxter, frön, nötter, grönsaker, kål och svamp tillsammans med lämpliga bindemedel för fantastiska biffar och burgare.

Upplägg
Vi lagar mat från grunden och använder det naturliga skafferiet. Intresset för grönt och veganskt breddas och du får insikt i hur du kan förändra din dagliga kost.
Kursdeltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och diska det sista av kärl och porslin.

Förkunskaper
Alla intresserade är välkomna.

Kursledare
Tina Mejri är född och uppvuxen i Stockholm. Hon har lång erfarenhet av vegetarisk mat sedan 25 år tillbaka. Tinar jobbar med vegetarisk produktutveckling inom storhushåll och restaurang, driver bl.a bloggen grönt varje dag. Tina har också gått flera av Medborgarskolans kurser och utbildningar inom raw food.


Kursmaterial
Du får ett recepthäfte som innehåller de rätter vi kommer att laga. Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan. Läs mer på vår hemsida medborgarskolan.se

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolans Hus

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ett ämnesområde