Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Helsingborg
Startdatum
4 Apr 2020
Tid
10:00-14:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
45865
Pris
725 kr

Om arrangemanget

Vegansk påsk kan var minst lika söt och god som en konventionell! Det finns många veganska alternativ till det animaliska även på gottebordet i påsk, och det går att baka utan mejeriprodukter och ägg.

På vår Workshop gör vi veganskt påskgodis till påskens fikastunder och bufféer. Vi kommer att använda oss av bland annat tofu, nötter och kanske till och med grönsaker. Vi gör så mycket som möjligt från grunden. Under tiden vi gör sötsakerna pratar vi om hur det är att ha en växtbaserad kosthållning, vad man ska tänka på och hur man kommer igång! Deltagargruppen är begränsad så att alla får utrymme att delta på ett handfast sätt.

Under vår workshop smakar vi såklart tillsammans på det som tillagas.


Kursmaterial
Matkostnad är inräknad i deltagaravgiften, dvs inga ytterligare kostnader tillkommer. Recept får du med dig hem.

För vem?

Inga förkunskaper krävs men gärna ett stort matintresse.


Kursledare
Åsa Adenborg. Ett genuint intresse för bakning och matlagning har tagit Åsa dit hon är idag, från att ha lärt sig göra perfekta cupcakes på Hummingbird Café i London, göra egen tofu hos Mai Kaidae i Bangkok till certifierad dessert-kock och diplomutbildning till certifierad vegankock hos Rouxbe. Inspirationen finns överallt och målet är att göra maten så god att man inte funderar på om den är vegansk eller ej. Det ska vara enkelt att göra riktigt god mat! 

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla ledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.


Bra att veta
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Ange ev. intolerans eller allergi i samband med anmälan. I någon mån kan alternativ eventuellt erbjudas, men full individuell anpassning av innehållet är inte genomförbar. Förkläden finns att låna på plats.

Vi kan inte garantera plats förrän vi vet att vår Workshop har tillräckligt många deltagare. Invänta alltid kallelse!
Ev. rabattorsak anges vid anmälan, intyg krävs.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Bokrabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 725 kr

Summa: 725 kr

Utforska ett ämnesområde