Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Göteborg
Startdatum
8 Okt 2018
Tid
18:00-21:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Arrangemangsnummer
37114
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Vegetarisk matlagning är både gott och nyttigt och är inte bara för vegetarianer. Om alla människor, bara en dag i veckan, hoppade över att tillaga mat med kött, fågel eller fisk skulle det göra stor skillnad för hållbar utveckling och vår egen hälsa. Välkommen att inspireras till att laga hälsosam och god mat!

INNEHÅLL
Under tre kvällar får du laga en stor mängd vegetariska recept och få mängder med inspiration. Vi lagar mat i mindre grupper som vi sedan avnjuter tillsammans; alla grupper lagar olika recept så att du får möjlighet att smaka på en stor variation av rätter och få med dig ett tjockt recepthäfte hem. Vi lagar vegetarisk mat utan ersättningsprodukter (soja/ tofu/ halvfabrikat), istället siktar vi in oss på ost, nötter, bönor och liknande för att skapa fullständiga, mättande och goda måltider.

UPPLÄGG
Kursen går på 3 måndagar i rad.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Ulrika Lindström har alltid haft ett passionerat förhållande till matlagning hon lagar gärna mycket vegetarisk kost. Hon har arbetat ett par år inom restaurangbranschen, bland annat som tapaskock, men har främst sitt personliga intresse att tacka för sina kunskaper. Ulrika har arbetat hos oss på Medborgarskolan nu ett par terminer och är en väldigt omtyckt kursledare. Tillsammans med henne får du en rolig stund i köket och Ulrika hoppas entusiasmera dig att våga ta ut svängarna och ha roligt när du lagar mat.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

MATERIALKOSTNAD
Matkostnad på ca 150 kronor/person tillkommer för kursen.
Ta med en matlåda för ev. rester att ta med hem.

Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ett ämnesområde