Närbild på bröd som grillas över öppen eld
Föreläsning

VERKSAMHET FUNKIS - UMGÅS MED OSS

Ort
Värnamo
Antal tillfällen
3 st
Nummer
26093
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Tanken med FUNKIS är att utveckla verksamhet för personer med funktionsnedsättning/ funktionsvariant i Värnamo med omnejd. Istället för färdiga kursupplägg eller arrangemang vill vi kartlägga behov och önskemål och utforma aktiviteterna efter det. Vi vill vara ett stöd för en roligare och mer meningsfull vardag. Vi vill ge personer med fysiska-/psykiska funktionsvarianter/sociala svårigheter ökade möjligheter att kunna ha kontakt med andra och delta i samhällslivet och främja sociala kontakter och delaktighet. Vi vill nå alla åldersgrupper och skapa en bredd i utbudet.

 

Det kan alltså handla om egentligen allt som ger kunskap och samvaro. Bakning och matlagning, hantverk, data och teknik eller musik. Gruppen måste bestå av minst tre personer och vi tillhandahåller ledare och lokal alternativt kommer ut på plats. Aktiviteterna är kostnadsfria för gruppen.

 

Vi gör intressen till kunskap och kunskap är värdefull. Alla som kommer till oss ska ha möjligheten att utvecklas efter sina egna behov, förutsättningar och önskemål.

 

VILL DU ELLER NÅGON DU KÄNNER VETA MER ELLER VARA MED?

KONTAKTA OSS PÅ: 010- 157 54 28

Ort

Medborgarskolan Värnamo

Postgatan 8 A, Värnamo

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde