Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Göteborg
Startdatum
14 Okt 2018
Tid
10:00-15:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Tam Alfredsson
Arrangemangsnummer
37553
Pris
995 kr

Om arrangemanget

I vietnamesisk vegetarisk matlagning använder vi mycket sojaprodukter som innehåller proteiner och olika sorters svamp för att ersätter köttprodukter. Under kursen kommer du att lära dig laga tre vegetariska rätter med färska och intressanta orientaliska grönsaker och ingredienser.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Tam Alfredsson är född och uppvuxen i Vietnam. Med arbetslivserfarenhet från import och export av asiatiska livsmedel och inom olika internationella organisationer har Tam haft möjlighet att studera, uppleva och jämföra vietnamesisk matkultur med andra matkulturer i världen. Just nu leder Tam ett nationellt märkesprofileringsprojekt som heter 'Låt mig berätta om Vietnam' genom matlagningskurser, seminarium, workshops och arrangering av resor. Tam har läst BA (kandidatexamen) i tolkning och översättning i Danang, Vietnam; MA (Master of Arts) i Språkteknologi vid Göteborgs Universitet samt MS (Master of Science) i Kommunikation vid Chalmers och Göteborgs Universitet.

KURSMATERIAL
Matkostnad på 200kr/person tillkommer för kursen

Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare. I vissa fall blir det mat över efter våra matlagningskurser. Ta därför gärna med en tom matlåda för att kunna ta hem eventuella rester. Ta med eget förkläde.

BRA ATT VETA
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde