Ort
Helsingborg
Startdatum
6 Dec 2023
Tid
18:00-21:00
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
64498
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Med smak av julen och det vilda, kom och inspireras!

Om workshopen
En workshop där vi lär oss om vildaväxter och vad vi kan använda för att förhöja och förnya julmaten. Låt oss utmana den traditionella julbuffen och inspireras av rätter med inslag av vildaväxter. Vad kan man äta från naturen när vi närmar oss jul? Kursledarna har med sig ett gäng växter, men berättar också var man kan finna dessa växter och hur man sparar och förvara dessa. Vi pratar om nyttan och fördelen med att använda vilda växter. Hur användes de förr och hur kan vi komplettera vår kost med dessa förträffligheten. 

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften dvs. inga ytterligare kostnader tillkommer.

Bra att veta
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde