Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Vinyasa yoga med Rebecka Magnusson

Ort
Kristianstad
Startdatum
4 Mar 2020
Tid
17:40-19:10
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Rebecka Magnusson
Nummer
43472
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

Du praktiserar i ett flöde av kraftfulla positioner med andning och koncentration i fokus. Du arbetar med positioner från både Ashtangayogan och hathayogan. Du bygger upp styrka, förbättrar rörligheten, smidigheten och balansen samt rensar tankarna.

Med hjälp av yoga finner du balans och harmoni. Rörelserna mjukar upp kroppen och du får ny energi när spänningarna släpper.

INNEHÅLL OCH MÅL

Vinyasa yoga består av dynamsika övningar som kopplas samman med andningen.
Vi inleder passet med pranayama (andning) och asanas (kroppsställningar) för tydlig kroppsmedvetenhet. Vinyasa bygger på ashtanga yogan, skillnaden är att ordningsföljden och ställningarna alltid varierar. Ibland är det ett mjukare flow och ibland mer utmanande och lekfullt.
Du praktiserar i ett flöde av kraftfulla positioner med andning och koncentration i fokus. Du bygger upp styrka, förbättrar rörligheten, smidigheten och balansen.

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha någon form av erfarenhet av yoga sedan tidigare. . Alla kan träna yoga oberoende av ålder och hälsotillstånd eftersom yoga anpassas till den enskilda personen. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar.

KURSLEDARE
Rebecka Magnusson, certifierad yogalärare, godkänd av yogaalliansen 500RYT. Rebecka har gått yogautbildning i Stockholm och Rishikesh - Indien (Yogans mecka) Hon har undervisat sedan 2007 på olika orter i Skåne och Blekinge. Yogan är inspirerade och Rebecka vill gärna förmedla dess effekter som ett verktyg att ta med sig livet. Rebecka anordnar också hälsodagar, yogaresor och jobbar med ayurveda, massage och friskvård. Läs gärna mer på hemsidan www.livochlotus.se!

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Yogamatta finns att låna om du inte har egen. Ta med en varm tröja eller liten filt till avslappningen och gärna en vattenflaska.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!


Ev. rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde