Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Göteborg
Startdatum
1 Nov 2018
Tid
20:45-21:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Werta Houman
Arrangemangsnummer
37108
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Voguing kommer från the gay community i NYC på 80-talet och är en del av ballroom culture. Attityd, identitet och uttryck är viktiga delar inom voguing.

Innehåll
-introduktion till musiken
-element inom voguing
-övningstekniker

Vi dansar till house, disco ochR&B.

Varje klass kommer att innehålla drills, det vill säga övningar som kommer bygga upp förståelsen för voguing och vi kommer även att avsluta med jamming sessions mot slutet av varje klass. Kreativiteten kommer att flöda och det är det som utgör en stor del av vad som är vogue.
 
För vem
Kursen är anpassad för nybörjare samt för er som har dansat en termin tidigare.

Kursledare
Denna vougingkurs leds av Werta vars bakgrund som dansare började redan som 3-åring med klassisk balett som senare utvecklades till ett intresse för jazzdans följt av latinamerikanska pardansstilar och wienerwals . Dansen har alltid haft en stor inverkan i hennes liv i och med att hon har fått med sig den persiska dansen från sitt ursprung, samt även en hel del magdans.

Werta har utbildat sig i NYC och undervisar, håller i workshops lokalt och internationellt, tävlar i urban dances och driver Anatomic Jack & Dance Company tillsammans med sin kollega Shannon Mabra från NYC som också är kursledare på Medborgarskolan.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder som du kan röra dig fritt. Vi rekommenderar även sneakers på fötterna i början.


Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ett ämnesområde