Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Vuxenpuls Dans 18 år och uppåt -NYHET

Ort
Vetlanda
Startdatum
16 Sep 2019
Tid
20:00-21:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Josefine Sandberg
Nummer
17161
Pris
600 kr

Om arrangemanget

Har du hållt på med dans? eller varit aktiv inom rörelse och sport, och känner att det hade vart så himla kul att ta upp det igen?
JA-
Då har vi startat en dansgrupp för er- VuxenPuls
det är ett danspass för både Män och Kvinnor över 18 år som vill röra på kroppen lite och träna kordination till härlig musik och få svettas lite.

På Måndagar klockan 20.00-21.00
en hel timma med PULS träning och rellativt lätta koreografier som man lätt kan hänga med i.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk träningsform.

KURSLEDARE
Josefine Sandberg: läs mer om henne genom att följa länken:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder man trivs bäst i, danstrikåer/ tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/ nätt danssko eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte. Kom ombytt. Vår danssal finns på Kyrkogatan 20 ingång på baksidan av huset, och även i Norrgårdshallens spegelsal även kallat ¨pingissalen¨
Dansklasser med barn i åldrarna under 7 år innehåller dansklassen 45 minuter och över 7 år 60 minuter. På sportlov, påsklov och höstlov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.
När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till er om så skulle behövas.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ett ämnesområde