Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Vetlanda
Startdatum
25 Jan 2021
Tid
20:00-21:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Josefine Sandberg
Nummer
26123
Pris
900 kr

Om arrangemanget

Har du hållit på med dans? Eller varit aktiv inom rörelse och sport och känner att det hade varit så himla kul att ta upp det igen?
Då har vi startat en dansgrupp för dig - VuxenPuls.
Det är ett danspass för både män och kvinnor över 25 år som vill röra på kroppen, träna koordination till härlig musik och få svettas lite.

På måndagar klockan 20.00-21.00.
Varje kurstillfälle är en timme med pulsövningar och relativt lätta koreografier, som du lätt kan hänga med i.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

KURSLEDARE
Josefine Sandberg: läs mer om henne genom att följa länken:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder man trivs bäst i, danstrikåer/tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/nätt dansskor eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till dansklassen.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte. Kom ombytt.
Vår danssal finns på Kyrkogatan 20, 
På sportlov/påsklov och höstlov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.
När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till er om så skulle behövas.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. 

I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ett ämnesområde