Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Workshop; orientalisk magdans för nybörjare

Ort
Kristianstad
Startdatum
30 Jun 2019
Tid
13:00-17:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Susann Söderberg
Nummer
36774
Pris
400 kr

Om arrangemanget

Förtrollas av den österländska musiken! Lär känna oanade muskler i din kropp och gläds över dess rundade former. En dagskurs passar utmärkt för dig som inte kan binda upp dig på en hel kurs.

De flödande, sensuella rörelserna i den orientaliska magdansen har fängslat och fascinerat. En del av den orientaliska dansen är känd som "magdans", ett solofrämträdande av en person som dansar med mjuka, följsamma rörelser och använder höfterna extra mycket för att accentuera musikens rytmer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Du får en "mjukare", rörligare kropp och stärker bland annat rygg, mage och ben. På denna workshop lär du dig grunderna i magdans och får möjlighet att befästa kunskapen under en längre tid än en klassisk lektion. Du får med dig verktyg att fortsätta din träning hemma om du vill. Workshopen vänder sig främst till nybörjare, men även de som dansat en termin innan eller mer kan få behållning att repetera samt få möjlighet till lärarledd utveckling. En dagskurs passar utmärkt för dig som inte kan binda upp dig på en hel kurs.

UPPLÄGG
1 workshop á 4 timmar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper

KURSLEDARE
Susann Söderberg har dansat magdans i snart 10 år och är soloartist inom både folkdans och scendans från Mellanöstern och Turkiet. Susann driver sitt eget företag, www.orientaldans.se, och uppträder regelbundet på allt från festivaler till bröllop.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!

Medborgarskolans Danslokal
Magasinsgatan 2 - gå runt huset till baksidan och lastbryggan - där är ingången.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 400 kr

Summa: 400 kr

Utforska ett ämnesområde