Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

World Music Dance - Rytmisk dans - öppen nivå

Ort
Lund
Startdatum
27 Maj 2020
Tid
17:00-18:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Ewa Flycht
Nummer
48915
Pris
630 kr

Om arrangemanget

Dansa dig i form! En kurs för dig som vi vill prova på olika typer av danser.

Allmän rytmisk dansträning till World Music, t ex afro, latin och jazz, stepp, oriental och flamenco. Du tränar smidighet, styrka och koordination och får glädje för både kropp och själ!

INNEHÅLL OCH MÅL
Olika rytmövningar med betoning på axlar, höfter och fötter, även klapp. Enklare stegkombinationer på stället och över dansgolvet. Tempoträning, enskilda dansövningar, improvisation och konditionsövningar.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper eller partner. Det går fint att hoppa in i kursen även efter kursstart, eftersom den inte innehåller några komplicerade koreografier, bara glad dansträning.

KURLSEDARE
Ewa Flycht har arbetat som dans- och dramapedagog samt koregraf sedan 1982. Hon har deltagit i många kurser, workshop och föreställningar i flamencodans och sång . Hon håller även föredrag om flamencons historik, artister och stilar. Hon är en dynamisk ledare i flamenco och rytmiskdansträning på Medborgarskolan i Lund sedan många år tillbaka. Ewa menar att dansen medför glädje för både kropp och själ och passar alla åldersgrupper!

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Bekväma och lätta kläder, skor som ej är för tröga eller för hala, efter egen smak.

Exakt startdatum kommer tillsammans med kallelse och faktura. Här på webben kan du också se startdag, för vi uppdaterar sidan hela tiden. Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Parkeringsmöjligheter: Lokfarare-, Banvakts-, Eldare- och Rallaregatan

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan

Fabriksgatan 2, 4 våning, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 630 kr

Summa: 630 kr

Utforska ett ämnesområde