Ort
Örebro
Startdatum
16 Mar 2024
Tid
13:00-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Bussaba Kaewtipayanate
Nummer
75869
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Att få en inblick i och lära sig mer om japansk matlagning vi lagar Yakiniku (japanskt grillad fläskkarré) med ris och Wakame sallad.

Att få en inblick i och lära sig mer om japansk matlagning vi lagar Yakiniku (japanskt grillad fläskkarré) med ris och Wakame sallad.

Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska. Alla får recept att följa steg för steg. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial

Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Kursledare

Bussaba Kaewtipayanate kom till Sverige 2010 och arbetar som kursledare på Medborgarskolan. Hennes familj äger en restaurang och hon är utbildad kock. Bussaba gör alla recept själv från grunden & det är viktigt med goda, färska råvaror samt näringsrik mat. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Vidareutveckling

Bussaba har andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta

Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ämnesområde