Ort
Örebro
Startdatum
7 Okt 2023
Tid
11:00-13:15
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kristin Alm
Nummer
69435
Pris
475 kr

Om arrangemanget

Häng med på en härlig dag där vi gör ett kraftfullt yogapass och därefter mantrasångsmeditation för att förbereda oss för djup avslappning till gongens vibrationer.

Innehåll
Gongen har en förmåga att ta dig till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Gongbad har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem. Vi gör ett gongbad ca 30- 45 min efter yogapasset.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna.

Kursledare
Kristin är internationellt certifierad yoga- och meditationslärare level 1 och 2, samt certifierad för undervisning i gravidyoga och hormonyoga. Hon har undervisat i kundaliniyoga sedan mitten på 90-talet. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursledaren tillhandahåller kopierade blad under kursen.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt och bara fötter eller strumpor. Yogamatta finns att låna. Vi har omklädningsrum med duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Nygatan 38

Nygatan 38, 4 trappor, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 475 kr

Summa: 475 kr

Utforska ämnesområde