Ort
Ludvika
Startdatum
21 Jul 2024
Tid
11:00-13:00
Dagar
Mån-Fre, Sön
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Mattias Runnqvist
Nummer
81813
Pris
1 000 kr

Om arrangemanget

Vakna med solen och starta dina dagar med ett stärkande yogapass. Varje morgon under en vecka i sommar.

Innehåll

Vi startar yogaveckan söndangen den 21 juli kl 11.00 och fortsätter sedan med att yoga varje morgon kl 8.00 fram till och med fredagen den 26 juli. Vi kommer utöva traditionell Ashtanga vinyasa yoga tillsammans i en Mysore-klass, eller self-practice som det också kallas. Detta betyder att du startar din träning själv och fortsätter i din egen takt under ledning av Mattias Runnqvist. För dig som är helt ny och aldrig utövat Ashtanga yoga tidigare kommer Mattias att instruera en bit i taget och för varje dag lägger vi på nya asanas/yoga-övningar. Detta är det optimala sättet att lära sig Ashtanga yoga för att det sedan ska bli enkelt att yoga hemma på egen hand.

Upplägg

  • 2 timmar per tillfälle
  • Söndag 21/7 kl 11.00-13.00
  • Måndag 22/7 till fredag 27/7 kl 8.00-10.00
  • 6 lektioner under 1 vecka 
  • Ta med din egen yogamatta

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Alla kan lära yoga oberoende av ålder och hälsotillstånd eftersom yoga anpassas till den enskilda personen.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Kontakta oss via hej.mitt@medborgarskolan.se så hjälper vi dig. 

Kursledare

Mattias har utövat yoga sedan 1997. Han har utbildat sig på yogacenter i både Indien och Thailand.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Ludvika

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Utforska ämnesområde