Ort
Vilhelmina
Startdatum
30 Jan 2024
Tid
18:00-18:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Jenny Almroth
Nummer
53844
Pris
350 kr

Om arrangemanget

Prova lekfull yoga för föräldrar och barn. Perfekt för dig som är nyfiken på yoga och vill få kvalitetstid tillsammans med ditt barn. Utmana dina sinnen med enkla yogarörelser. Ett tillfälle att fokusera på din kropp, utveckla koordination och balans, samtidigt som det är stimulerande och lugnande för sinnet.

Anmäl dig och ditt barn till Yoga tillsammans!

Kursavgift per förälder : 350 kr så får ett barn följa med utan extra kostnad.

Kursavgift per extra barn: 50 kr.

Barn rekommenderas i ålder 5-11 år.

Yoga för barn och föräldrar är ett fint tillfälle att utöva rörelser som förbättrar smidigheten i dina leder och muskler samtidigt som du förbättrar din balans och koordination.

Yoga i alla former bidrar till ökad blodcirkulation till alla delar av kroppen och kan minska smärta och inflammation. Genom att sträcka ut dina muskler kan du förbättra din hållning och minska stelhet. Vi gör yogarörelser lekande lätt tillsammans i fem träffar.

Denna yogaform kan anpassas efter behov. Ett utmärkt sätt att förbättra din rörlighet, samtidigt som det har en stimulerande och lugnande effekt. Vi utför rörelserna i grupp och lyssnar till avslappnade musik. Ta mjuka bekväma kläder. Vår ledare Jenny är engagerad och duktig yogainstruktör.

Välkommen!  

Invänta kallelse innan du betalar. Vi justerar priset i efterhand för medföljande barn innan faktura skickas. Datumet kan komma att flyttas fram. Invänta information innan kursstart.

Tel kontoret 0940-600202

Ort

Folkets hus Vilhelmina

Tingsgatan 8, Vilhelmina

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 350 kr

Summa: 350 kr

Utforska ämnesområde