Ort
Enköping
Startdatum
13 Sep 2024
Tid
10:00-11:30
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Anna Mård
Nummer
80156
Pris
995 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Är du en senior som vill förbättra din hälsa och ditt välbefinnande? Då är yoga en perfekt aktivitet för dig. En väg till ett friskare och gladare liv!

Innehåll

I den här kursen lär du dig att utöva välgörande fysisk yoga och andningsövningar, passen avslutas sedan med en meditation. Yogan görs sittande på stol.

För vem?
Kursen riktar sig till seniorer men har inga specifika ålderskrav.
Det går att hoppa på kursen även om du inte är senior.

Upplägg

Vi träffas samma dag och tid varje vecka. Bär oömma kläder. Ta med vattenflaska.

Förkunskaper

Detta är en grundkurs så inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Kursledare är Anna Mård. Hon brinner för yoga och vill dela sin passion med andra. Hon kommer vägleda er genom yogaövningar, andningsträning och meditation. Som ledare gör hon yoga tillgängligt för alla, oavsett ålder, erfarenhet eller nivå.

Kallelse/Faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. 

Bra att veta

  • Vi bjuder på kaffe och té i våra lokaler.
  • Tillgång till kylskåp och mikro finns.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

Yoga är en kombination av fysiska övningar, andningsträning och meditation. Det är en effektiv metod för att förbättra muskelstyrka, balans, flexibilitet och uthållighet. Yoga kan också hjälpa till att minska stress, förbättra sömnen och öka det allmänna välbefinnandet.

Ort

Medborgarskolan Enköping

Kungsgatan 13, Enköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde