Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Yoga och meditation påsk/intensiv.

Ort
Göteborg
Startdatum
19 Apr 2019
Tid
09:30-18:00
Dagar
Fre, Lör
Antal tillfällen
2 st
Nummer
48229
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

En intensivkurs är ett bra sätt att börja med yoga och en möjlighet till fördjupning för dig som är mer erfaren. Välkommen att yoga med oss i fem dagar!

Innehåll
Vi har tid att gå på djupet med många av de olika teknikerna från yogatraditionen.
Teknikerna samspelar och förstärker varandra och du kan på så kort tid som fem dagar i rad få erfarenhet och insikt som du även har nytta av om du fortsätter på egen hand.

Under ledarens vägledning får du lära dig fysiska yogaövningar, andningsövningar och djupavspänningen Yoga Nidra. Dessutom går vi igenom koncentrationstekniken tratak och meditationerna Returning/Inre stillhet och Energins Källa.

Kursen är upplagd som ett förlopp där vi börjar med de fysiska övningarna och sedan fortsätter med allt finare tekniker. Vi bygger hela tiden vidare på det vi redan lärt och det är därför en förutsättning för deltagande att du kan komma på alla lektioner. Däremot behöver du inte vara i god form eller ha några förkunskaper.

Undervisningen är i huvudsak praktisk bortsett från ett kort teoripass den sista dagen, där ledaren bl a svarar på frågor och berättar om hur du kan fortsätta med yogan på egen hand.


För vem
Inga förkunskaper krävs.
Kurserna passar både nybörjare och vana utövare.

Kursledare
Denna yogakurs leds av Anandananda som började sin yogalärarutbildning 1980. Han har sedan dess bott och undervisat i i Stockholm, på Håå Kursgård, i Århus och Köpenhamn. Han bor nu i Göteborg och har hållt kurser här sedan hösten 1996.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
• OBS! Ät inte en större måltid 3 – 4 timmar före lektionen.
• Ha på dig löst sittande kläder. Tjocka yogamattor och filtar finns.
• För allas trevnad, använd inte hårspray eller andra produkter med parfym.
• Hos oss har du mobilsemester! Stäng av mobilen helt, innan du kommer in i yogalokalen.

Du kan läsa mer om yogaformen på https://www.yoga.se/goteborg/ 

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen. Yogamattor finns att låna.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ett ämnesområde