Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

YOGA STOPS TRAFFICK – välgörenhetsklass 24/3

Ort
Malmö
Startdatum
24 Mar 2020
Tid
17:30-18:30
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Miho Hellén-Halme
Nummer
45863
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Yoga Stops Traffick (YST) är ett globalt yoga-event som anordnas i syfte att öka medvetenheten kring människohandel och för samla in pengar till anti-trafficking organisationen Odanadi Seva Trust som är baserad i Mysore, Indien.

Anmäl dig gärna så vi vet hur många som kommer (det är ingen kursavgift på den här workshopen) endast donation på plats.

Varje år i mars gör deltagare vid yogaskolor världen över 108 solhälsningar till stöd för Odanadi. I år är det 10-års jubileeum för det globala YST eventet som äger rum den 15:e Mars. Vi på Ashtanga Yoga Malmö deltar som vanligt men är lite sena i år och anordnar vårt bidrag till YST tisdagen den 24/3. Och i stället för 108 solhälsningar, samlas vi till en lugn, introspektiv kvällsklass med en kombination av sittande och gående meditation som passar bra till nymånen som infaller den dagen!

Genom att delta bidrar du till att sprida kunskap om den allvarliga och ökade exploatering av kvinnor och barn som pågår inte bara i Indien utan världen över. Ditt deltagande hjälper till att samla in pengar för att stödja Odanadi Seva Trusts viktiga arbete när det gäller förebyggande, räddning och rehabilitering av en del av kvinnor och barn i delstatens Karnataka, Indien.

Klassen börjar med ca 10-minuters sittande meditation följt av en stunds gående meditation samt några lätta, stretchande yogapositioner. Vi avslutar därefter med ytterligare en stunds sittande meditation. Totalt ca 45-50 minuters klass.

Klassen är kostnadsfri men deltagarna uppmuntras att bidra ekonomiskt med ett valfritt belopp (enbart kontant). Alla donationer går direkt och oavkortat till Odanadi. Det går även bra att bidra separat i det fall att du inte kan/vill komma till klassen.

För mer information om YST och den världsomspännande kampanjen läs här https://www.yogastopstraffick.org/

Se även denna korta film om Odanadis verksamhet: https://youtu.be/HznTXspORdk

FÖR VEM?
Alla är varmt Välkomna!

KURSLEDARE
Ledare är Miho Hellén-Halme

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan yogautövandet. Stäng av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Ort

Medborgarskolan (Värnhemstorget)

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde