Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kumla
Startdatum
2 Sep 2018
Tid
18:00-19:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
1 st
Arrangemangsnummer
24490
Pris
0 kr

Om arrangemanget

En fysisk och dynamisk yogaklass som binder ihop olika positioner, asanas, till flöden och sekvenser, synkroniserade med andningen. Det ingår även andningsövningar, pranayama och avslappning. Vinyasa flow körs till musik för att uppleva musikens upplyftande och energigivande verkan.

Innehåll
Under kursen kommer du att lära dig grunderna för Vinyasa flow yoga och öva på din egen teknik. Du kommer att få lära dig solhälsningar och klassiska yogapositioner, samt hur du kan anpassa yogautövningen efter dina förutsättningar. Avslutas med avslappning.

Upplägg
Ett engångstillfälle där du har möjlighet att prova på. Föranmälan krävs! Vi erbjuder en terminskurs med start den 16 septembe. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Klassen instrueras i nivåer och passar både nybörjare och de som yogat tidigare då vi kommer att utgå från varje individ och använda alternativ i alla övningar.

Kursledare
Charlotta Tångring har sysslat med gruppträning i över 20 år och har utbildning och erfarenhet inom bland annat step, aerobics, Afropowerdance, Pilates, core och inomhuscykling. Charlotta har instruerat yoga sedan 2013 och är utbildad inom Vinyasa Flow av Josefin Wikström på All India Permit i Askersund. Charlotta är certifierad massageterapeut i klassisk svensk massage.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte begränsar dina rörelser, bara fötter eller strumpor. Yogamatta finns att låna. TIPS! Undvik att äta och dricka precis före yogaklassen. Omklädningsrum med duschmöjlighet finns. För anmälan gå in på www.medborgarskolan.se

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Kumla

Skomakaregatan 3, Kumla

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde